top of page

Πολιτική Αποστολών - Τρόποι Πληρωμής 

 

Τρόποι πληρωμής : 

Αντικαταβολή

Χρεωστική/πιστωτική κάρτα

Για πληρωμή με Iris πατήστε εδώ

ΔΩΡΕΑΝ η αποστολή και η αντικαταβολή για παραγγελίες άνω των 30 € σε όλη την Ελλάδα.

 

Σε παραγγελίες μικρότερες των 30 € τα έξοδα αποστολής είναι 2.90 €.

Οι τιμές αυτές είναι τελικές και συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α.

 

Σε κάθε περίπτωση θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μe e-mail ή γραπτό μήνυμα sms για να σας ενημερώσουμε εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το σημείο παράδοσης ή τα στοιχεία που έχετε δηλώσει.

 

Συνεργαζόμαστε με Γενική Ταχυδρομική. Οι παραδόσεις για την Αθήνα και την χερσαία Ελλάδα γίνονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την ημέρα αποστολής.

Για τα νησιά είναι 1 - 2 εργάσιμες ημέρες (εξαρτάται από τις υπηρεσίες των τοπικών καταστημάτων της Γενικής Ταχυδρομικής).

Δυσπρόσιτες και εξαιρετικά δυσπρόσιτες περιοχές, όπως απομακρυσμένα χωριά, κοινότητες και δήμοι που απέχουν

πάνω από 25 χιλιόμετρα από το σημείο εξυπηρέτησης ενδέχεται να υπάρξει επιπλέον καθυστέρηση στο χρόνο παράδοσης.

Ο χρόνος παράδοσης για τις δυσπρόσιτες περιοχές συνήθως είναι 1 - 3 εργάσιμες ημέρες.

 

Οι παραδόσεις γίνονται όλες τις εργάσιμες μέρες από τις 09.00-17.00.

Οι παραγγελίες που ολοκληρώνονται ημέρα Παρασκευή παραδίδονται το νωρίτερο Δευτέρα.

Οι χρόνοι αποστολής ενδέχεται να μεταβληθούν λόγω αστάθμητων παραγόντων όπως π.χ. απεργίες, καθυστερήσεις μεταφορικών εταιριών, αργιών, BLACK FRIDAY, εορταστικών περιόδων κ.ο.κ.

 

Πολιτική Επιστροφών

Πολιτική Επιστροφών

Σε κάθε αγορά, θεωρούμε υποχρέωσή μας να προστατεύουμε  τον πελάτη της VStrassaki, οφείλωντας να τον ενημερώσουμε δίκαια και με απόλυτη διαφάνεια προς όλα τα μέρη για την διαδικασία και τις προϋποθέσεις επιστροφής ώστε να αποφευχθούν τυχόν παρεξηγήσεις. Επίσης διευκρινίζεται ότι τους όρους της Πολιτικής Επιστροφών αποδέχονται οι πελάτες της VStrassaki εφόσον προβαίνουν σε χρήση των υπηρεσιών της ιστοσελίδας www.VStrassaki.com.

 

ΑΛΛΑΓΕΣ

Ο πελάτης της VStrassaki έχει δικαίωμα να απαιτήσει χωρίς επιβάρυνσή του τη διόρθωση ή την αντικατάσταση του προϊόντος εφόσον:

 • Η παραγγελία εκτελείται εσφαλμένα, δηλαδή παραδίδεται είδος άλλο από αυτό της παραγγελίας ή λάθος ποσότητα ή ελαττωματικό προϊόν.

 

 • Ο πελάτης της VStrassaki επικοινωνήσει με το ηλεκτρονικό κατάστημα εντός 48 ωρών από την παραλαβή του προϊόντος στο e-mail VStrassaki@gmail.com ή συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας, προκειμένου να επισημάνει το πρόβλημα και να εγκριθεί η επιστροφή του.

 

 • Εφόσον πρόκειται για προϊόν, που δεν αντιστοιχεί στην παραγγελία, να μην έχει  χρησιμοποιηθεί και να βρίσκεται εντός της συσκευασίας του στην κατάσταση που παρελήφθη.

 

 • Σε κάθε περίπτωση το προϊόν θα πρέπει να επιστραφεί με όλα τα  πρωτότυπα συνοδευτικά έγγραφα (όπως η απόδειξη αγοράς) και στην αρχική του συσκευασία.

 

 • Οι επιστροφές χωρίς καμία επιβάρυνση στον πελάτη της VStrassaki θα πραγματοποιούνται με την ταχυδρομική εταιρία που θα αναγράφεται στο ενημερωτικό e-mail που θα σας σταλεί από την VStrassaki .

 

 • Αφορά προϊόν το οποίο ΔΕΝ έχει την ένδειξη προσφορά "SALE" / "OFFER" ή δεν είναι εξατομικευμένη παραγγελία, όπως χειροποίητα σανδάλια ή κόσμημα που έχει υποστεί μετατροπές μετά από συμφωνία με την VStrassaki στις διαστάσεις του κ.ο.κ..

 

 • Για λόγους υγιεινής ΔΕΝ γίνονται επιστροφές σε σκουλαρίκια.

 

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Δικαίωμα υπαναχώρησης. Ο καταναλωτής έχει δικαίωμα να υπαναχωρήσει αναιτιολογήτως εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή σύμφωνα με το άρθρο 5 παρ. 10 του Ν.2251/94, αν δεν συμφωνήθηκε μεγαλύτερη προθεσμία, επιστρέφοντας το αγαθό στην αρχική του κατάσταση, όπου τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη. Η προθεσμία αυτή αρχίζει από την παραλαβή των προϊόντων. Σε περίπτωση άσκησης του 

δικαιώματος υπαναχώρησης η VStrassaki  υποχρεούται να επιστρέψει την αξία των προιόντων που της κατέβαλε ο πελάτης της άμεσα μέσω τραπέζης. 

Η άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης από τον καταναλωτή είναι δυνατή εφόσον:

 

 • Αφορά σε προϊόν το οποίο ΔΕΝ έχει την ένδειξη προσφορά "SALE" / "OFFER" ή δεν είναι εξατομικευμένη παραγγελία, όπως χειροποίητα σανδάλια ή κόσμημα που έχει υποστεί μετατροπές μετά από συμφωνία με την VStrassaki στις διαστάσεις του κ.ο.κ..

 

 • Το προϊόν δεν έχει φορεθεί ή χρησιμοποιηθεί πέραν της δοκιμής, δεν έχουν αφαιρεθεί κομμάτια από το μπρασελέ των ρολογιών και δεν έχουν γίνει τροποποιήσεις στα κοσμήματα.

 

 • Επιστραφούν όλα τα  πρωτότυπα συνοδευτικά έγγραφα (όπως η απόδειξη αγοράς).

 • Το προϊόν αποσταλεί στη συσκευασία στην οποία παρελήφθη.

 

 • Αποσταλεί μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση info@VStrassaki.com με τίτλο επιστροφή και αναφορά του κωδικού παραγγελίας ή συμπληρώνοντας τη φόρμα που βρίσκεται παρακάτω.

 • Για λόγους υγιεινής ΔΕΝ γίνονται επιστροφές σε σκουλαρίκια.

 

Συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, το συντομότερο δυνατό.

Το μήνυμα σας στάλθηκε επιτυχώς!

Η VStrassaki  δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ζημιές ή φθορές των προιόντων μετά τη χρήση τους και δεν υποχρεούται σε καμία περίπτωση αντικατάσταση αυτών.

Συμβουλές φροντίδας

    

bottom of page